Haps staat voor debuut in Surinaams Elftal

Haps staat voor debuut in Surinaams Elftal

Ridgeciano Haps heeft onlangs bekend gemaakt zijn interlandcarrière te vervolgen bij Suriname. De 27-jarige verdediger van Feyenoord heeft zijn debuut gemaakt in de definitieve selectie van Suriname en komt vanavond mogelijk voor het eerst in actie.

Suriname speelt vrijdagnacht om 00:00 uur het WK-kwalificatieduel tegen Bermuda. Ook oud-Feyenoorders Kelvin Leerdam, Diego Biseswar en Mitchell te Vrede behoren tot de selectie. Dinsdag wacht het volgende duel om kwalificatie voor het WK af te dwingen. Canada is om 03:05 in de nacht de tegenstander.

Ook oud-Feyenoorder Gianni Zuiverloon geniet enorm van de ontwikkeling die Suriname momenteel doormaakt. ''Het leeft enorm. Het was altijd al een hele happening als de Suriprofs speelden. Als Clarence Seedorf, Edgar Davids en Winston Bogarde meededen, was dat fantastisch. Maar nu de droom is verwezenlijkt om Surinaamse Nederlanders bij het nationale team te betrekken, leeft het hele land mee. Of het ook haalbaar is om het WK te halen, weet ik niet. Het team zit in de beginfase, het heeft tijd nodig om sterk genoeg te worden. Maar het begin is er'', aldus de verdediger in het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties