Haps onderuit met Suriname op Gold Cup

Haps onderuit met Suriname op Gold Cup

Ridgeciano Haps is het toernooi om de Gold Cup begonnen met een nederlaag. In de Amerikaanse staat Florida ging Suriname met 2-0 onderuit. De Feyenoorder begon in de basis en kwam de gehele wedstrijd in actie, maar kon een nederlaag niet voorkomen.

Beide doelpunten van Jamaica vielen in de eerste helft. Al in de zesde minuut opende Shamar Nicholson de score en nog binnen het half uur maakte Bobby Reid de tweede treffer van de avond. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.

Suriname doet voor het eerst sinds 1985 weer mee aan het kampioenschap van Noord-Amerika, Midden-Amerika en het Caribisch gebied, mede dankzij de impulsen van profspelers uit de eredivisie. Onder meer oud-Feyenoorders Diego Biseswar, Warner Hahn en Kelvin Leerdam kwamen in actie.

De volgende wedstrijd staat voor aanstaande zaterdag op het programma. De formatie van bonscoach Dean Gorré neemt het dan op tegen Costa Rica. Volgende week woensdag speelt Suriname de laatste groepswedstrijd. Guadeloupe is dan de tegenstander.

Lees meer over
Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties