Hansen wijst aanbieding Feyenoord af

Hansen wijst aanbieding Feyenoord af

Feyenoord is bezig met het vastleggen van Jesper Hansen, zo meldt FeyenoordTM. De 36-jarige doelman moet de opvolger worden van Nick Marsman bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben een aanbieding gedaan en hopen snel een akkoord te bereiken.

Hansen staat nog tot medio 2022 onder contract bij FC Midtjylland en moet vooral genoegen nemen met een plek op de bank in het nieuwe seizoen. Volgens Tipsbladet twijfelt de ervaren doelman over zijn toekomst en denkt hij na over een aanbieding van Feyenoord. Zijn voorkeur lijkt uit te gaan naar een club in Denemarken en hij aast ook op meer speelminuten dan bij zijn huidige club.

Update 17 juni 10:57

Jesper Hansen heeft ervoor gekozen om actief te blijven in Denemarken en negeert daarmee een aanbieding van Feyenoord. De ervaren doelman komt aankomend seizoen uit voor de Deense club Aarhus GF. FC Midtjylland heeft de transfer van Hansen bevestigd via de officiële kanalen.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties