'Hannover 96 meldt zich officieel voor Diemers'

'Hannover 96 meldt zich officieel voor Diemers'

Mark Diemers is dichtbij een tijdelijke overstap naar Hannover 96. De Duitsers willen de middenvelder huren tot het einde van het seizoen.

Dat meldt Voetbal International. Diemers zou zelf wel oren hebben naar een overstap naar de Tweede Bundesliga, maar trainer Arne Slot wil hem het liefst in De Kuip houden. De middenvelder zou 'volgens ingewijden' zelfs al op bezoek zijn geweest in Hannover. Diemers moet Hannover 96 behoeden van degradatie uit de Tweede Bundesliga. De Duitsers staan slechts zes punten boven de degradatiestreep.

Beide partijen onderhandelen momenteel over de financiële voorwaarden. Bij een akkoord vertrekt Diemers (tijdelijk) naar Duitsland. De kans is groot dat dit al gebeurt voordat Feyenoord naar Spanje vertrekt voor het winterse trainingskamp.

Diemers kwam in de zomer van 2020 voor 1,2 miljoen euro over van Fortuna Sittard maar kan dit seizoen niet rekenen op veel speeltijd onder Slot. De middenvelder speelde dertig wedstrijden voor Feyenoord waarin hij drie keer scoorde. Hij staat nog tot medio 2023 onder contract in Rotterdam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties