Hancko keert terug in nationale ploeg Slowakije

Hancko keert terug in nationale ploeg Slowakije

Dávid Hancko heeft een oproep ontvangen voor de volgende wedstrijden van de nationale ploeg van Slowakije. De verdediger moest de laatste interlands in juni aan zich voorbij laten gaan, maar is er in september weer bij. Dat geldt ook voor de aan Boavista verhuurde Robert Bozeník.

Dat maakte de Slowaakse voetbalbond maandagmiddag bekend. Hancko speelde tot dusver 19 interlands en hoewel hij tussendoor met wat blessureleed kampte, was hij als hij er stond vrijwel altijd basisspeler. Bozeník heeft al 25 interlands achter zijn naam staan, waarvan 13 als basisspeler. Hij scoorde 5 keer en gaf 2 assists.

Hancko en Bozeník nemen het eind deze maand met Slowakije op tegen Azerbeidzjan en Belarus (allebei thuis) in League C van de Nations League. Het land is op dit moment de nummer twee in de poule, met een achterstand van vier punten op koploper Kazachstan.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties