Hall wil slagen: ''Dan spreekt dat veel vertrouwen uit''

Hall wil slagen: ''Dan spreekt dat veel vertrouwen uit''

Denzell Hall liep aan het begin van seizoen 2020-2021 een zware blessure op waardoor een lang revalidatieproces onvermijdelijk was. De 20-jarige rechtsback schakelde snel de knop om en besloot voor zichzelf sterker en gemotiveerder dan ooit terug te keren.

Denzel heeft de periode gebruikt om een stuk sterker te kunnen terugkomen en zat aan het einde van het seizoen zelfs in de wedstrijdselectie. ''Ik zat niet te lang met mijn blessure en kon snel de knop omzetten. Na mijn operatie ben ik 100% voor de revalidatie gegaan. Ik voel me nu sterker en fitter dan voorheen.'' Hall zijn contract werd na zijn blessure verlengd door Feyenoord.

''Ik heb geen lichte blessure gehad en als de club dan met vier jaar wil verlengen, dan spreekt dat veel vertrouwen uit'', vertelt Hall in de nieuwe aflevering van Feyenoord Potentials. De verdediger wil dolgraag slagen in De Kuip. ''Ik hoop dat ik kan aansluiten bij de voorbereiding. Ik zit er nu al tien jaar en wil er alles aan doen om hier in De Kuip te mogen staan. Als je zoveel jaar hier speelt, dan doet het iets met je om te willen slagen.''

Lees meer over
Denzel Hall
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties