Guus Til eerste Eredivisie Speler van de Maand in FIFA

Guus Til eerste Eredivisie Speler van de Maand in FIFA

Guus Til is de eerste eredivisiespeler met een speciale kaart in FIFA 22 Ultimate Team. De Eredivisie is na de vijf grote competities de eerste league met een eigen Speler van de Maand-kaart in het spel. De middenvelder van Feyenoord heeft in september volgens de statistieken en stemmen van voetballiefhebbers het beste gepresteerd.

Het levert de huidige topscorer in de Eredivisie, naast een Eredivisie Speler van de Maand-prijs, ook zijn eerste prijs in FIFA 22 op. Guus Til is namelijk de eerste eredivisiespeler ooit met een zogeheten Eredivisie Player of the Month-kaart in FIFA 22 Ultimate Team. In dit populaire spelonderdeel kunnen FIFA-spelers hun eigen droomelftal samenstellen door onder meer wedstrijden online te spelen, uitdagingen te voltooien en te handelen in spelerskaarten.

De spelerskaart van Guus Til is flink in waarde gestegen: zijn overall rating is met +10 punten gestegen van 72 naar 82. Dit maakt hem de op één na beste eredivisiespeler in het spel. Om de speciale Eredivisie Player of the Month-kaart van Guus Til te bemachtigen moeten spelers een aantal opdrachten voltooien in de zogeheten Squad Building Challenges.

De verkiezing Eredivisie Speler van de Maand is een initiatief van de Eredivisie CV in samenwerking met ESPN en KPN.

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties