Geen twijfels over inzetbaarheid Trauner

Geen twijfels over inzetbaarheid Trauner

Gernot Trauner is weer helemaal terug bij Feyenoord. De ervaren verdediger was een vraagteken voor het duel tegen Vitesse, maar speelde afgelopen weekend één helft mee in de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. Trauner heeft de met 3-1 gewonnen wedstrijd met succes doorstaan.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Luis Sinisterra, Marcos Senesi, Cyriel Dessers, João Teixeira en Ramon Hendriks waren afwezig, maar de Rotterdammers verwachten dat de vijf spelers aankomend weekend gewoon weer inzetbaar zullen zijn. Arne Slot zat afgelopen weekend ook niet op de bank: Marino Pusic nam zijn taken over. Zaterdag keert de trainer weer terug in De Kuip.

De krant komt ook nog met een update over Riechedly Bazoer. De Rotterdammers verwachten geen akkoord te bereiken met Vitesse vóór dit weekend. De Arnhemmers willen een mogelijke transfer sowieso over de wedstrijd Feyenoord - Vitesse heen tillen.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties