Frustratie bij Til: "Zo ben ik normaal niet en wil ik ook niet zijn"

Frustratie bij Til: "Zo ben ik normaal niet en wil ik ook niet zijn"

Guus Til verscheen na afloop van de winst van Feyenoord op Heracles opgelucht voor de camera. De middenvelder had in meerdere opzichten niet de leukste wedstrijd achter de rug. Hij gaf aan dat het zwaarder was dan hij gehoopt had en bovendien nam ook de frustratie de overhand.

"Ze hebben het ons heel moeilijk gemaakt", begon Til na afloop in gesprek met de NOS. "Na drie wedstrijden in anderhalve week hebben we vandaag fysiek ontzettend veel moeten leveren. Ik vond het een heel zware wedstrijd. Ik had gehoopt dat het makkelijker zou gaan, maar ik vond dat ze het goed deden."

Til erkende dat het gemis van het publiek opnieuw meespeelde, al wilde hij daar niet veel meer dan dat over kwijt. "Ik vind het moeilijk in te schatten hoeveel voordeel of nadeel ploegen daarbij hebben." Ook de tweede plek op de ranglijst die Feyenoord bemachtigde, zei hem nog niet veel. "Het einde van het seizoen is nog heel ver weg."

Irritatie
Waar Til nog wel op terug wilde komen, waren de momenten waarop de irritatie bij hem toenam. "Adrenaline", verklaarde hij. "Achteraf zat ik in de kleedkamer en dacht ik ook: Guus, wat ben je allemaal aan het doen? In het heetst van de strijd gebeuren die dingen. Zo ben ik normaal niet en wil ik ook niet zijn. Het is gebeurd en ik ben er ook niet trots op. Het was pure frustratie."

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties