'Fortuna Düsseldorf bedingt koopoptie in Bozeník-deal' (update)

'Fortuna Düsseldorf bedingt koopoptie in Bozeník-deal' (update)

Róbert Bozeník heeft toestemming van Feyenoord om tijdelijk te vertrekken. De spits van de Rotterdammers zit dan ook niet bij de wedstrijdselectie voor het uitduel tegen FC Utrecht. Bozeník is onderweg naar Fortuna Düsseldorf.

Dit meldt FeyenoordTM. Bozeník ondergaat vandaag de medische keuring bij de club uit de tweede Bundesliga en gaat daarna gepresenteerd worden als alles goed verloopt. De 21-jarige spits kwam niet meer voor in de plannen van Arne Slot. De trainer geeft de voorkeur aan Bryan Linssen in de punt van de aanval. Een verhuurperiode is daarom de beste optie voor beide partijen.

Update | Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam weet te melden dat de Duitse club een koopoptie in het huurcontract heeft bedongen. De club kan de spits van Feyenoord voor vier miljoen euro definitief overnemen. Bozeník heeft nog een contract tot medio 2024 in De Kuip. De Slowaak kwam in januari 2020 voor vier miljoen over van MŠK Žilina.

Lees meer over
Robert Bozenik Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties