'Feyenoord wil talent Bergvall nog deze week binnenhalen'

'Feyenoord wil talent Bergvall nog deze week binnenhalen'

Feyenoord hoopt in de laatste week van de transferwindow de zestienjarige Lucas Bergvall aan te trekken. De Zweedse middenvelder van Brommapojkarna - een club op het tweede niveau van Zweden - staat al langer op de radar. Volgens 1908.nl bevinden de onderhandelingen zich inmiddels in een vergevorderd stadium.

Bergvall is al lange tijd in beeld bij Feyenoord. Zo liep hij aan het begin van dit kalenderjaar stage bij de Feyenoord Academy en kwam begin augustus het bericht naar buiten dat de club hem snel wilde inlijven. Tot een definitief akkoord kwam het nog niet, maar dat zou wel eens snel kunnen gaan gebeuren. Dat zou knap zijn, want ook bij Manchester United en Bayern München was het talent in beeld.

Bergvall is een zestienjarige, talentvolle middenvelder die tot dusver zijn hele leven voor Brommapojkarna speelde. Daar heeft hij er op jonge leeftijd inmiddels al drie wedstrijden in de hoofdmacht opzitten. Ook is hij Zweeds jeugdinternational. Bij Zweden Onder 16 droeg hij tijdens de laatste twee wedstrijden zelfs de aanvoerdersband.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties