'Feyenoord wil spelers betrekken in deal Veerman'

'Feyenoord wil spelers betrekken in deal Veerman'

Joey Veerman en Feyenoord flirten al enige tijd met elkaar. De Rotterdammers zouden de middenvelder graag aantrekken en ook Veerman zou graag de overstap naar Feyenoord maken. SC Heerenveen vraagt echter een enorm bedrag en Feyenoord kan daar niet aan voldoen.

De Rotterdammers hebben nauwelijks geld te besteden en zouden daarnaast zelf graag nog wat spelers zien vertrekken. Spelers als Mark Diemers, João Teixeira, Ridgeciano Haps en Dylan Vente staan allemaal op de nominatie om De Kuip te gaan verlaten en zouden in een deal met Heerenveen dus eventueel van pas kunnen komen.

Volgens de Telegraaf hoopt Feyenoord dan ook om spelers in de deal te kunnen betrekken om SC Heerenveen over te halen en zo de vraagprijs naar beneden te drukken. De club uit Friesland heeft nog een aanvaller, het liefst een spits, nodig.

Veerman stond eerder al in de belangstelling van het Italiaanse Hellas Verona, maar die konden niet aan het prijskaartje van tien miljoen voldoen. Feyenoord zou ook niet aan de helft daarvan kunnen voldoen. Veerman vindt zijn eigen prijskaartje belachelijk.

"Volgens mij hebben de Italianen een heel redelijk bod neergelegd, maar als ik dan hoor wat Heerenveen vraagt kan het weleens een heel moeilijk verhaal worden. Tien tot twaalf miljoen, dat vind ik gekkigheid'', zei Veerman eerder tegen VI. "Na een coronajaar met lege stadions is het geld overal wel zo'n beetje op. Dan vind ik dit eerlijk gezegd echt nergens op slaan. Maar dan zeggen ze: je hebt nog een contract voor drie jaar. Als het dit jaar niet lukt, gaan we nog een jaar van je genieten en vragen we het volgend seizoen opnieuw. Dat vind ik heel jammer, want ik ben aan iets anders toe.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties