''Feyenoord was één van de moeilijkste tegenstanders''

''Feyenoord was één van de moeilijkste tegenstanders''

Jindrich Trpisovsky baalt van het resultaat tegen Feyenoord. De trainer van Slavia Praag had de verwachting de 2-1 voorsprong met één man meer te kunnen verdedigen in het eigen stadion. Cyriel Dessers kopte in de extra tijd echter nog raak waardoor de Rotterdammers definitief groepswinnaar zijn.

"Het was een heel moeilijke wedstrijd", blikt Trpisovsky terug op de wedstrijd in de Conference League. "Feyenoord kwam goed in de wedstrijd en vanaf het begin moesten we er veel energie in steken. Er lag weinig ruimte. De tegenstander liet hun kwaliteiten uit de heenwedstrijd opnieuw zien."

''Dit was één van de moeilijkste tegenstanders die we in lange tijd hebben gehad'', vervolgt de trainer zijn verhaal. De Tsjechen hebben in de eigen competitie slechts een keer verloren. ''We hebben een uitdagende wedstrijd tegen ze gespeeld in een sfeervol stadion. Zo jammer dat we de overwinning nog weggaven.''

Dat Dessers kon toeslaan is in de ogen van Trpisovsky de schuld van zijn eigen ploeg. ''Dat was een grote individuele fout en dat is vervelend, omdat we veel moeite deden om die voorsprong vast te houden. Onbegrijpelijk dat die goal dan nog valt, en zeker de manier waarop. We hadden deze wedstrijd uit moeten spelen.''

Linssen
Bryan Linssen viel al vroeg uit aan de kant van Feyenoord. Trpisovsky rekende zich niet direct rijk. ''Kwalitatief is hij net zo goed, er staat alleen net een ander type speler. Bij het eerste doelpunt deed Dessers het heel goed, maar het tweede had op dit niveau nooit mogen gebeuren", herhaalde hij zijn woorden in gesprek met het clubkanaal van Slavia Praag.

Lees meer over
Conference League Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties