Feyenoord verwelkomt Marciano en Holmgren Pedersen

Feyenoord verwelkomt Marciano en Holmgren Pedersen

Ofir Marciano en Marcus Holmgren Pedersen trainen vandaag voor het eerst mee met Feyenoord. De twee aanwinsten hebben kennis gemaakt met de selectie en de technische staf en nemen daarna deel aan de groepstraining.

Verdediger Holmgren Pedersen heeft vorige week zijn laatste wedstrijd gespeeld en sluit dus wedstrijdfit aan tijdens de voorbereiding van de Rotterdammers. De ervaren doelman Marciano liet gisteren tijdens zijn presentatie ook weten zich goed te voelen en niet met een achterstand te beginnen aan zijn avontuur in Rotterdam.

Pedersen heeft voor vijf seizoenen getekend bij Feyenoord en komt over van Molde FK. Het is de bedoeling dat de Noor de nieuwe rechtsback gaat worden van de Rotterdammers. Lutsharel Geertruida wordt door Arne Slot gezien als rechtercentrale verdediger. Marciano moet de concurrentie aangaan met Justin Bijlow. De Israëlisch international stond de afgelopen jaren onder contract bij het Schotse Hibernian.

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen Ofir Marciano
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties