Feyenoord V1 speelt thuis gelijk tegen ADO Den Haag V1

Feyenoord V1 speelt thuis gelijk tegen ADO Den Haag V1

De Feyenoord Vrouwen hebben vanavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen de Vrouwen van ADO Den Haag. Annouk Boshuizen was in de tweede helft trefzeker voor de Rotterdammers. Feyenoord V1 staat de koppositie daarmee af aan FC Twente. De vrouwen nemen het op 3 december in een uitwedstrijd op tegen de Vrouwen van PSV.

Koppositie kwijt
Door dit gelijke spel is Feyenoord Vrouwen 1 de koppositie in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen kwijt aan FC Twente Vrouwen, dat op dezelfde avond met 1-5 won bij VV Alkmaar. Het verschil tussen beide teams is nu twee punten.

Programma
Feyenoord komt de komende weken niet in actie vanwege de interlandbreak in het vrouwenvoetbal. De eerstvolgende wedstrijd is op zondag 5 december, uit tegen PSV.

Scoreverloop
'29 | 0-1 Rijsbergen
'60 | 1-1 Boshuizen

Opstelling Feyenoord Vrouwen
Weimar, Brandau, Van Diemen, Obispo, De Vette, Bennink, Rijsdijk, Van den Goorbergh, Boshuizen, Conijnenberg, Van de Lavoir

Opstelling ADO Den Haag Vrouwen
Lorsheyd, Hendriks, Verspaget, Nelemans, Raaijmakers, Ravensbergen, Van de Westeringh, Douma, Rijsbergen, Ijzerman, Speelman

Lees meer over
Feyenoord Vrouwen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties