Feyenoord speelt in 120 minuten gelijk tegen ADO

Feyenoord heeft de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag gelijkgespeeld. De Rotterdammers speelden in totaal 120 minuten in De Kuip. Robert Bozeník was vanaf de stip trefzeker voor de ploeg van Arne Slot. Namens de bezoekers was Yahya Boussakou verantwoordelijk voor de gelijkmaker.

Feyenoord gaat dus met een gelijkspel richting Zwitserland. Daar is FC Luzern donderdag de tegenstander van de Rotterdammers in de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Conference League. De tegenstander speelde vanmiddag in de competitie na een 2-0 achterstand met 2-2 gelijk.

Het was vooral een rommelige wedstrijd, die bedoeld was om spelers die niet vaak in actie komen negentig minuten te laten spelen. Gernot Trauner maakte in zijn eerste minuten een goede indruk. De Oostenrijker won zijn duels en zocht altijd de oplossing vooruit. Trauner kwam ruim een uur in actie.

Positief aan de kant van Feyenoord was vooral Lennard Hartjes. De talentvolle middenvelder oogt rustig aan de bal en weet gemakkelijk de voetballende oplossing te vinden. Voor de 16-jarige Antoni-Djibu Milambo was het een wedstrijd om snel te vergeten. De middenvelder raakte geblesseerd. Het is te hopen dat het meevalt. Doelman Thijs Jansen (19) maakte zijn eerste minuten in De Kuip. Twan van der Zeeuw, Mimeirhel Benita en Noah Naujoks kwamen in het vierde blok ook nog binnen de lijnen.

82' | 1-0 | Bozenik
107' | 1-1 | Boussakou

Eerste blok Feyenoord: Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Jahanbakhsh, Til, Sinisterra.
Tweede blok Feyenoord: Marciano; Hendriks, Trauner, Burger, Haps; El Bouchataoui, Milambo (55' Antonucci) , Hartjes; Jahanbakhsh (46' Conteh), Bozenik, Linssen.
Derde blok Feyenoord: Marciano;Skogen, Hendriks, Burger, Haps; El Bouchataoui, Hartjes, Bannis; Conteh (76' Azarkan), Bozenik, Antonucci.
Vierde blok Feyenoord: Jansen;Skogen (102' Naujoks), Hendriks, Burger (102' Van der Zeeuw), Haps (102' Benita); El Bouchataoui, Hartjes, Bannis; Azarkan, Vente, Antonucci.