'Feyenoord speelt besloten oefenduel in De Kuip'

'Feyenoord speelt besloten oefenduel in De Kuip'

Feyenoord speelt vanmiddag een oefenwedstrijd in De Kuip. De Rotterdammers trappen om 13:00 uur af tegen FC Dordrecht, zo meldt 1908.nl. De wedstrijd tussen Feyenoord en de club uit de Keuken Kampioen Divisie is besloten en er zijn dan ook geen supporters welkom. Het duel is niet live te volgen via YouTube.

Feyenoord bereidt zich op deze manier voor op het nieuwe Europese seizoen. De spelersgroep kan hierdoor alvast wennen aan het spelen van meerdere duels per week. Trainer Arne Slot liet tijdens de start van de voorbereiding weten dat er in de maand augustus een aantal oefenwedstrijden afgewerkt gaat worden.

"Zodat wanneer die fase aanbreekt, we ook klaar zijn om dat aan te kunnen'', vertelde Slot in juli in gesprek met RTV Rijnmond. ''Vorig jaar moesten we dat programma al na vier weken aankunnen, dus moesten we in week twee en drie van de voorbereiding dat oefenprogramma al aanbieden." De loting voor de Europa League is op 26 augustus en de eerste groepswedstrijd staat 8 september op de agenda.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties