Feyenoord rekent niet op Senesi: ''Het is kort dag''

Feyenoord rekent niet op Senesi: ''Het is kort dag''

Feyenoord wacht zondag alweer de volgende wedstrijd. De Rotterdammers nemen het in de Galgenwaard op tegen FC Utrecht. Trainer Arne Slot geeft aan niet te rekenen op Marcos Senesi en overweegt het achterin op een creatieve manier op te lossen.

''Ik schat niet in dat Marcos bij die wedstrijd aanwezig is'', vertelt Slot in gesprek met Feyenoord TV. ''Natuurlijk hebben we vandaag en morgen nog, maar het is kort dag. Ik hoop dat hij er bij is natuurlijk. Het is een sterkhouder van ons. Als hij er niet bij is moeten we het op een andere manier oplossen. Een andere manier zal best wel eens creatief kunnen zijn.''

Slot geeft aan dat hij creatief moet zijn omdat zijn selectie niet heel breed is. ''Onze bank is helaas niet zo dat je spelers een op een kan vervangen. Dus je zal wel eens spelers op een andere positie moeten brengen. Als ik dat doe dan denk ik dat die jongens dat kunnen.''

Go Ahead Eagles
Senesi raakte in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles al na acht minuten geblesseerd aan zijn lies. Direct na de wedstrijd liet de Argentijn al weten dat zijn blessure niet ernstig is. De verwachtingen zijn dat hij snel weer kan aansluiten bij de groepstraining van Feyenoord.

Lees meer over
Marcos Senesi Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties