'Feyenoord probeert nog altijd het contract van Geertruida te verlengen'

'Feyenoord probeert nog altijd het contract van Geertruida te verlengen'

Feyenoord doet er nog steeds alles aan om Lutsharel Geertruida langer te behouden. Dat meldt 1908.nl vandaag. Het huidige contract van de verdediger loopt tot medio 2024. Bij eerdere pogingen tot een contractverlenging kwamen beide partijen er niet uit.

Geertruida heeft zich dit seizoen bij meerdere clubs in de kijker gespeeld en moet voor Feyenoord een mooie transfersom opleveren. Feyenoord hoopt een akkoord te bereiken op een contractduur tot medio 2025. De 22-jarige verdediger speelde dit seizoen twintig wedstrijden voor Feyenoord en vult de plek van de geblesseerde Gernot Trauner de laatste weken uitstekend in. In totaal speelde Geertruida al 130 wedstrijden voor de club uit Rotterdam. Volgens Transfermarkt heeft hij een marktwaarde van twaalf miljoen euro.

Arne Slot was gisteren op de persconferentie al lovend over Geertruida. De trainer is vooral positief over zijn opbouwende kwaliteiten op meerdere posities. "Dat is uiteindelijk wat de speler ook graag wil. Hij kan beide erg goed en het is ook een speler die de opbouw vorm geeft. Als hij centraal staat, dan staat hij centraal. Als hij rechtsback staat, dan krijgt hij alle vrijheid om constant in de as uit te komen, om daar een extra middenvelder te worden. Als hij centraal staat, dan dribbelt hij in waardoor het voor ons ook een extra middenvelder is. Als ik het zo uitleg dan zijn er heel veel overeenkomsten tussen beide posities.''

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties