'Feyenoord op trainingskamp naar Oostenrijk'

'Feyenoord op trainingskamp naar Oostenrijk'

De selectie van Feyenoord gaat zich op 19 juni voor het eerst melden op trainingscomplex 1908. Op zaterdag staan er diverse conditietests op het programma. Maandag 21 juni staat de eerste groepstraining op het programma. Over de invulling van het oefenprogramma richting het nieuwe seizoen is ook meer bekend.

Feyenoord gaat opnieuw op trainingskamp naar Oostenrijk in Schruns, zo meldt het Twitter-account FeyenoordEuropa. De Rotterdammers vertrekken in week 27 van 5 juli tot 11 juli naar het buitenland. Het is nog niet bekend of er in Oostenrijk ook oefenwedstrijden gespeeld gaan worden.

Feyenoord is achter de schermen nog druk bezig met de complete invulling van het oefenprogramma. De Rotterdammers hebben de datum van het trainingskamp nog niet officieel bevestigd. De komende weken moet daar meer duidelijkheid over komen.

Update 13:07 | Het oefenduel tegen KRC Genk, dat op zaterdag 10 juli op het programma stond, gaat vanwege het trainingskamp niet door.

Lees meer over
Voorbereiding 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties