'Feyenoord nodigt talent Evripidou uit voor stage'

'Feyenoord nodigt talent Evripidou uit voor stage'

Konstantinos Evripidou staat in de belangstelling van Feyenoord. De 16-jarige talentvolle centrale middenvelder heeft in juni 2020 al een uitnodiging ontvangen van de Rotterdammers om stage te komen lopen bij de Feyenoord Academy en heeft die dan ook geaccepteerd.

Naast Feyenoord heeft ook PSV een uitnodiging verzonden naar AEK Larnaca om toestemming te vragen voor een stageperiode van Evripidou in de jeugdopleiding. De Cypriotische voetbalclub heeft toestemming gegeven aan zowel de Rotterdammers als de Eindhovenaren. Volgens het medium Kerkida verblijft Evripidou op dit moment in Nederland om kennis te maken met de mensen op de Herdgang.

Feyenoord hoopt Evripidou in september te verwelkomen. Het is de bedoeling dat de jeugdspeler van AEK Larnaca gaat meedraaien met Onder 16. De Rotterdamse club heeft in een brief, die uitgelekt is, laten weten het verblijf en de transport in Nederland te vergoeden.

'Feyenoord nodigt talent Evripidou uit voor stage'
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties