Feyenoord mist creativiteit op het middenveld: ''Aursnes heeft dat wel hoor''

Feyenoord mist creativiteit op het middenveld: ''Aursnes heeft dat wel hoor''

Het is inmiddels als mosterd na de maaltijd, maar bij ESPN kwamen ze gisteren nog eens terug op de wedstrijd tussen Feyenoord en Maccabi Haifa. Analist Marciano Vink vond Orkun Kökcü tegenvallen op het middenveld, waar sowieso creativiteit ontbrak. "Je mag in zo'n wedstrijd wel wat meer verwachten van Kökcü."

"We hebben kritiek op hem gehad, we hebben hem complimenten gegeven. Hij zit nu al wat langer bij Feyenoord in het team, hij is een gevestigde naam. Trek het spel naar je toe: dat mis ik", aldus Vink. "Het is Toornstra die in de afgelopen wedstrijden de creativiteit verzorgt op het middenveld, met passes achter de verdediging. Als hij dan hangend op rechtsbuiten moet spelen, krijg je de situatie dat er te weinig creativiteit is op het middenveld.''

De analist en oud-voetballer is tot nu toe wel onder de indruk van Fredrik Aursnes. De Noor begon afgelopen dinsdag in de basis en voegt creativiteit toe aan het elftal, zo erkent Vink. ''Aursnes heeft dat wel hoor, maar ik weet niet of hij zijn draai nog moet vinden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties