'Feyenoord verliest strijd om spits Ugbo' (update)

'Feyenoord verliest strijd om spits Ugbo' (update)

Feyenoord heeft zich gemeld voor Ike Ugbo. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De 22-jarige spits staat onder contract bij Chelsea en mag daar op huurbasis vertrekken. De Rotterdammers ervaren veel concurrentie; Besiktas, Genk en PSV azen ook op de handtekening van de spits.

Ugbo, die sinds 2007 in de jeugd van Chelsea speelt, is al meerdere keren verhuurd. Zo speelde hij in het seizoen 2019-2020 op huurbasis bij Roda JC Kerkrade. Daar was hij in 28 wedstrijden goed voor dertien goals en één assist. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan het Belgische Cercle Brugge, waarvoor hij 32 wedstrijden speelde en zestien keer scoorde. Ugbo heeft nog een contract tot medio 2022 bij Chelsea.

Update 18:58 | Feyenoord heeft één concurrent minder in de strijd om Ugbo. PSV heeft geen interesse in de spits. Dat zegt PSV-watcher Rik Elfrink op Twitter. ''Lees wat berichten over PSV en beloftevolle aanvaller Ugbo van Chelsea, die vorig jaar bij Cercle Brugge volop scoorde. Hij staat in Eindhoven niet op de radar.''

Update woensdag 14 juli 11:39 | Feyenoord lijkt de strijd om Ike Ugbo te gaan verliezen. De 22-jarige spits van Chelsea staat voor een overstap naar Genk. De Belgen hebben de beste papieren en hebben er alle vertrouwen in om de transfer de komende dagen af te ronden, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties