Update | 'Feyenoord gaat voor Mannsverk of Grillitsch als opvolger Aursnes'

Update | 'Feyenoord gaat voor Mannsverk of Grillitsch als opvolger Aursnes'

Feyenoord heeft nog altijd de hoop om het middenveld te versterken met Ramiz Zerrouki. Eerder leek diens komst van de baan vanwege de hoge vraagprijs van FC Twente, maar volgens Voetbal International heeft de club de speler nog niet uit het hoofd gezet.

FC Twente heeft weliswaar al uitgesproken dat Zerrouki niet te koop is, maar bij een bedrag van acht miljoen euro kan het wel degelijk van een deal komen. Probleem is daarbij dat Feyenoord die transfersom niet wil betalen. Nu de transferdeadline in zicht is, hopen de Rotterdammers beweging te krijgen in de gesprekken. Vooralsnog lijkt het er echter niet op dat FC Twente de te hoge vraagprijs los zal laten.

Zerrouki zelf maakte overigens wel al duidelijk zijn club graag te verruilen voor Feyenoord. "Elke voetballer heeft ambitie en wil een stap maken. Ik hoop persoonlijk dat de club wil meedenken met mijn toekomst", zei hij eerder tegenover RTL7. Daarbij zou hij de directie ook hebben gevraagd zich coulanter op te stellen, maar tot dusver dus zonder succes.

Update | Feyenoord gaat voor Mannsverk of Grillitsch als opvolger Aursnes
Volgens informatie van 1908.nl ziet het er nog altijd niet naar uit dat Zerrouki toch nog naar Feyenoord zal komen. Het medium weet dat er géén nieuw bod is neergelegd bij FC Twente - iets wat Voetbal International overigens ook niet beweerde - en dat Sivert Mannsverk óf Florian Grillitsch de opvolger van Fredrik Aursnes zal worden. "Het wordt vanzelf duidelijk wie van deze twee het zal worden", werd een bron binnen de club geciteerd.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties