'Feyenoord meldt zich in Rusland voor verdediger Hadzikadunic'

'Feyenoord meldt zich in Rusland voor verdediger Hadzikadunic'

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe centrumverdediger uitgekomen in Rusland. De club heeft bij FK Rostov een bod neergelegd voor de 24-jarige Dennis Hadzikadunic. Dat berichtte 1908.nl zaterdagmiddag.

Hadzikadunic is een 24-jarige, rechtsbenige verdediger. Hij werd geboren in Zweden, maar heeft een dubbele nationaliteit en is negentienvoudig international namens Bosnië-Herzegovina. Hij werd opgeleid door Malmö FF en maakte in 2018 de overstap naar Rostov. Na het uitbreken van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne keerde hij op huurbasis terug naar zijn oude club, maar sinds deze maand zit die huurperiode erop.

In Rusland ligt de verdediger nog vast tot komende zomer. Mede daardoor zou Feyenoord hem voor een zachte prijs kunnen overnemen. Voor zover bekend is Hadzikadunic de tweede potentiële vervanger van Gernot Trauner waar de Rotterdammers concreet mee bezig zijn. Eerder was dat Kamil Piatkowski van Red Bull Salzburg, maar hij staat naar verluidt op het punt om over te stappen naar AA Gent.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties