'Feyenoord meldt zich bij Salzburg voor vervanger van Trauner'

'Feyenoord meldt zich bij Salzburg voor vervanger van Trauner'

Feyenoord heeft zich bij het Oostenrijkse RB Salzburg gemeld voor Kamil Piatkowski, zo meldt 1908.nl. De 22-jarige centrale verdediger moet Gernot Trauner gaan vervangen in het hart van de defensie.

De Rotterdammers willen de drievoudig Pools international huren en een optie tot koop opnemen in het huurcontract. De transferwaarde van Piatkowski wordt geschat op vijf miljoen euro. Feyenoord hoopt de verdediger naar verluidt zo snel mogelijk over te nemen, waardoor hij tijdens De Klassieker van volgend weekend wellicht al op de bank zit.

Piatkowski speelde in Polen voor onder meer Zaglebie Lubin en Rakow voordat hij in de zomer van 2021 voor vijf miljoen euro overstapte naar Salzburg. In de ruim anderhalf jaar sinds zijn komst speelde de mandekker mede door blessureleed slechts twintig wedstrijden voor de Oostenrijkers. De Pool kampte afgelopen zomer met een spierblessure, waardoor hij elf wedstrijden aan de kant stond. Inmiddels is hij weer volledig hersteld.

'Feyenoord meldt zich bij Salzburg voor vervanger van Trauner'
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties