'Feyenoord mag hopen op komst Diallo dankzij United'

'Feyenoord mag hopen op komst Diallo dankzij United'

Amad Diallo moet de winteraanwinst gaan worden van Feyenoord. De Rotterdammers hopen zich nog altijd op huurbasis te versterken met de aanvaller van Manchester United.

Feyenoord krijgt daarbij financieel hulp van de Engelse topclub, zo weet FeyenoordTM te melden. Het is de bedoeling dat de 19-jarige Diallo voor anderhalf seizoen gaat tekenen in De Kuip. Niet alleen de stadionclub hoopt op de komst van de rechtsbuiten. Ook diverse andere clubs azen nog altijd concreet op zijn handtekening.

Diallo stond afgelopen zomer ook al op de nominatie om op huurbasis naar Feyenoord te komen. De twee clubs hadden zelfs al een akkoord weten te bereiken. Diallo liep echter een blessure op waardoor zijn komst op het laatste moment niet meer doorging. Inmiddels is de Ivoriaan weer helemaal fit. Tegen Leeds United Onder 23 liet Diallo zien waarom United veel vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties