'Feyenoord kan optie Van Hecke wegstrepen'

'Feyenoord kan optie Van Hecke wegstrepen'

Jan Paul van Hecke wordt niet de (tijdelijke) vervanger van Gernot Trauner bij Feyenoord. Die naam werd zondagavond bij Studio Voetbal getipt door Pierre van Hooijdonk en ook de club zelf had de 22-jarige verdediger al in het vizier. Een huur is echter niet haalbaar gebleken, zo meldde 1908.nl.

Van Hecke was wel degelijk in beeld bij Feyenoord en hoofdtrainer Arne Slot sprak zelfs al met de jonge verdediger die in Nederland een verleden heeft bij NAC Breda en sc Heerenveen. Het werd echter duidelijk dat zijn huidige club Brighton & Hove Albion hem niet mág verhuren.

Dit heeft te maken met de regel van de FIFA die stelt dat clubs niet meer dan acht spelers mogen uitlenen aan buitenlandse clubs. Brighton zit momenteel al aan dat aantal, waardoor Van Hecke dus niet tijdelijk naar Rotterdam mag verkassen.

Huur
Eerder op de dag kwam Voetbal International al met het nieuws dat de vervanger van Gernot Trauner noodgedwongen een huuroptie zal zijn. Dit omdat Feyenoord het geld dat beschikbaar is, wil besteden aan de komst van een vervanger van Quinten Timber. Ramiz Zerrouki is daarbij het voornaamste target.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties