'Feyenoord grijpt definitief naast verdediger Piatkowski'

'Feyenoord grijpt definitief naast verdediger Piatkowski'

Kamil Piatkowski wordt niet de vervanger van Gernot Trauner bij Feyenoord. De Poolse verdediger stond naar verluidt hoog op de verlanglijst van de Rotterdammers, maar zal een andere stap gaan maken. Dat meldt Twitter-account Feyenoord Transfermarkt, eigenaar van 1908.nl.

Feyenoord had Piatkowski, nu nog speler van Red Bull Salzburg, wel degelijk hoog zitten. Zowel beide clubs als de speler zelf voelden iets voor een huurtransfer met mogelijke koopoptie, maar omdat Feyenoord te lang geen verdere toenadering zocht, bleef een transfer uiteindelijk uit.

Volgens het Twitter-kanaal handelde Feyenoord niet actief genoeg na het mislopen van Ramiz Zerrouki. De club zou zelf niet goed weten hoe het de beschikbare financiële mogelijkheden wil verdelen over de posities waarop versterkingen nodig zijn (centraal achterin en op het middenveld).

Wel een transfer
Hoewel Feyenoord dus niet meer in beeld is, zal Piatkowski wel degelijk een transfer gaan maken. Leicester City leek de voornaamste concurrent, maar ook uit Duitsland en België zou belangstelling zijn. De Pool zat vanavond al niet in de wedstrijdselectie van Salzburg om een transfer af te ronden, maar dat zal dus niet naar Feyenoord zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties