'Feyenoord gaat Trauner maandag medisch keuren'

'Feyenoord gaat Trauner maandag medisch keuren'

Gernot Trauner is vandaag aanwezig bij het oefenduel tussen Feyenoord en PAOK in De Kuip. De 29-jarige verdediger ondergaat maandagochtend zijn medische keuring en gaat daarna een contract tekenen voor meerdere seizoenen.

Dit meldt RTV Rijnmond. Het is de bedoeling dat de Oostenrijker dinsdag voor het eerst gaat meetrainen met de ploeg van Arne Slot. Trauner komt fit aan in Rotterdam en kan direct aansluiten in de wedstrijdselectie. Het duel van donderdag komt nog te vroeg voor Trauner. Hij is namelijk nog niet ingeschreven voor de voorrondes van de Conference League.

Arne Slot reageert vlak voor de oefenwedstrijd tegen PAOK: ''Dat zit in de afrondende fase. Daar kunnen we wel vanuit gaan dat hij erbij gaat komen'', vertelt de trainer in gesprek met ESPN. ''Hij is heel erg fit en heeft bij zijn club alles gespeeld. Daar hebben we ook met een schuin ook naar gekeken.''

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties