Update | 'Dermane gaat in januari contract tekenen'

Update | 'Dermane gaat in januari contract tekenen'

Feyenoord hoopt zich te versterken met de 17-jarige middenvelder Karim Dermane. De talentvolle voetballer is op dit moment al in Rotterdam om de laatste details af te ronden. Het zeventienjarige toptalent staat nu nog onder contract bij FC Wafa in Ghana.

Feyenoord troeft hiermee clubs als Chelsea, Red Bull Salzburg en Manchester City af. Dermane liep eerder al stage bij de Rotterdammers en maakte daar een uitstekende indruk. De clubleiding leefde lang met het idee dat hij niet haalbaar was. Momenteel staat alleen een medische keuring een overgang van de jeugdinternational van Togo onder 20 jaar nog in de weg.

Update 18:06 | 'Dermane doorstaat medische keuring'
Volgens FeyenoordTM heeft Dermane zijn medische keuring bij Feyenoord woensdag al doorstaan. Donderdag volgt een 'psychische check', waarna de verwachting is dat er snel getekend kan worden.

Update donderdag 13:12 | 'Dermane gaat in januari contract tekenen'
Dermane heeft met succes alle keuringen bij Feyenoord doorstaan, zo meldt FeyenoordTM. De talentvolle middenvelder gaat nu eerst terug naar zijn land en keert in januari terug naar Rotterdam om zijn contract te tekenen.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties