Feyenoord gaat open brief bespreken met supportersvereniging

Feyenoord gaat open brief bespreken met supportersvereniging

Zestien supporters-groeperingen hebben gisteren onder één vlag een open brief aan de raad van commissarissen verstuurd. Feyenoord maakt vandaag bekend dat het de brief gaat bespreken met FSV De Feijenoorder tijdens een regulier overleg.

''Onze vaste gesprekspartner voor supporterszaken is al jaren de FSV", vertelt een woordvoerder van de club in een korte reactie in gesprek met NUsport.nl. "We zien op hun website dat zij de brief omarmen. Met hen zullen we bij een van de reguliere overleggen de brief dan ook bespreken."

De brief is geschreven nadat Mark Koevermans heeft aangegeven dat hij per 1 december stopt bij Feyenoord. De algemeen directeur vreest voor nieuwe dreigementen aan zijn adres en heeft voor zijn gezin gekozen. Diverse groeperingen willen de dialoog met de Rotterdamse club weer opstarten. ''Bestuurders en supporters moeten met elkaar dezelfde kant op gaan bewegen, want kansen op succes worden vergroot als supporters vanaf het begin transparant betrokken worden.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties