'Feyenoord gaat contract met Europarcs verlengen'

'Feyenoord gaat contract met Europarcs verlengen'

Feyenoord gaat langer door met de huidige hoofdsponsor. De Rotterdammers hebben de optie gelicht in het contract dat afgesloten is met Europarcs. Volgens Chris Woerts gaat Feyenoord morgenochtend het nieuws bekend maken.

Feyenoord speelde voor het eerst met EuroParcs op de borst in de uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb op donderdag 22 oktober. De Rotterdammers hebben toen een akkoord weten te bereiken over een contract tot en met juni 2022. Bovendien was er een optie in het contract opgenomen voor nog een extra seizoen en daar gaat de stadionclub nu gebruik van maken.

Feyenoord en EuroParcs hadden ook overeenstemming bereikt om een nieuwe partner te vinden voor de trainingskleding. Het bedrijf JEX werd daarvoor gevonden, waardoor er een nieuwe bron van inkomsten beschikbaar kwam. Het Rotterdamse softwarebedrijf werd de allereerste 'Official Training Partner' van Feyenoord.

Lees meer over
Chris Woerts
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties