Feyenoord Academy verlengt samenwerking met BVV Barendrecht

Feyenoord Academy verlengt samenwerking met BVV Barendrecht

De Feyenoord Academy en BVV Barendrecht hebben hun bestaande samenwerkingsovereenkomsten met drie jaar verlengd. Dat maakte de Rotterdamse club maandag bekend op de eigen website. De clubs werken al jaren samen en zullen daar nu in ieder geval tot medio 2024 mee doorgaan.

Inhoudelijk betekent de samenwerking dat er kennis op het gebied van het opleiden van jeugdspelers wordt gedeeld. Een dergelijk samenwerkingsverband heeft Feyenoord met tien amateurclubs. BVV Barendrecht, een van de grootste amateurverenigingen van Nederland en met een eerste elftal dat uitkomt in de Derde Divisie, is er daar dus één van.

"BVV Barendrecht is al jaren een waardevolle partner van onze jeugdopleiding", reageerde Coördinator Academy Partners Remco Heerkens op de website van Feyenoord. "We onderhouden nauw contact met de vereniging op het gebied van talentherkenning en talentontwikkeling en zijn dan ook zeer blij dat we de samenwerking kunnen continueren."

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties