FC Luzern speelt in absolute slotfase gelijk tegen St. Gallen

FC Luzern verloor de openingswedstrijd van de Zwitserse competitie, na een 3-1 voorsprong, met 3-4 van Young Boys en leek dit weekend op de tweede nederlaag op rij af te stevenen. In dit geval waren de rollen echter omgekeerd: FC Luzern kwam terug van een 2-0 achterstand en speelde diep in blessuretijd met 2-2 gelijk tegen St. Gallen.

Jordy Wehrmann zat de hele wedstrijd op de bank bij Luzern en zag zijn club na dertien minuten al op een 2-0 achterstand staan, maar een rode kaart voor de tegenstander in de 26ste minuut leek soelaas te bieden. De 2-0 bleef echter lang op het bord staan en in de 69ste minuut kreeg Marvin Schulz van Luzern op zijn beurt rood. Met tien tegen tien kwam Luzern eerst terug tot 2-1 dankzij ex-Emmenaar Filip Ugrinic om in de 96ste minuut alsnog een gelijkspel uit het vuur te slepen dankzij Valor Tasar.