FC Luzern potentiële tegenstander Feyenoord in Europa

FC Luzern potentiële tegenstander Feyenoord in Europa

Mocht Feyenoord het tweeluik met FC Drita winnen, dan nemen de Rotterdammers het in de derde voorronde van de Conference League op tegen FC Luzern uit Zwitserland. Dat is zojuist bekendgemaakt tijdens de loting in Nyon. De wedstrijden in de derde voorronde worden gespeeld op 5 en 12 augustus.

Jordy Wehrmann speelde vorig seizoen tijdens de tweede seizoenshelft op huurbasis bij FC Luzern, alvorens hij deze zomer definitief overstapte naar de Zwitsers. De middenvelder speelt dus mogelijk tegen de club die hem heeft opgeleid. FC Luzern won vorig seizoen de beker en eindigde vijfde in de eigen competitie.

In Zwitserland bestaat de competitie uit tien teams waarbij elk team vier keer tegen elkaar speelt. Mocht Feyenoord van FC Drita en FC Luzern winnen, dan moet het alleen nog de play-offs overleven om zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Conference League.

Lees meer over
Conference League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties