Eerste contract voor doelman Sam Pak

Eerste contract voor doelman Sam Pak

Sam Pak heeft dinsdag zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De 18-jarige doelverdediger zette zijn handtekening onder een één jarige verbintenis en is hierdoor tot medio 2022 verbonden aan de club.

Pak verdedigt het doel bij de Feyenoord Academy sinds zijn dertiende jaar en begon ooit zijn voetbalcarrière bij de amateurs van VV Moordrecht en Alphense Boys. Na alle teams op Varkenoord succesvol te hebben doorlopen maakt de doelman dit seizoen deel uit van de selectie van Feyenoord Onder 21.

‘Sam is een serieuze jongen, die over een prima mentaliteit beschikt en daarnaast iedere dag laat zien beter te willen worden’, vertelt Rini Coolen, hoofd jeugdopleiding van Feyenoord Academy. ‘Tevens is het erg mooi dat hij zich nu volledig kan gaan richten op het beoefenen van topsport.’

Pak zelf is trots op het feit dat hij onder toeziend oog van zijn familie zijn eerste profcontract heeft mogen tekenen bij Feyenoord. ‘Dit is een dag waar ik lang naar uit heb gekeken en ik ben erg blij dat al het harde werken van de afgelopen jaren nu is beloond.’

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties