Eerste Conference League-duel Feyenoord onder Italiaanse leiding

Eerste Conference League-duel Feyenoord onder Italiaanse leiding

De wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Feyenoord staat onder leiding van een Italiaans arbitrageteam. Fabio Maresca is de scheidsrechter, geassisteerd door grensrechters Ciro Carbone en Stefano Alassio en vierde official Rosario Abisso.

De 40-jarige Maresca floot in zijn carrière vooral wedstrijden in de Italiaanse Serie A, maar heeft dit seizoen alleen nog één competitiewedstrijd in de Serie B achter zijn naam staan. Wel floot hij al twee wedstrijden in de voorrondes van de Conference League. In die drie duels gaf hij dertien gele kaarten (nul keer rood) en legde hij de bal één keer op de stip. De wedstrijd van dinsdag wordt zijn debuut op een Europese eindronde.

Omdat op donderdag de Joodse feestdag Jom Kipoer plaatsvindt, spelen Maccabi Haifa en Feyenoord op dinsdagmiddag al de eerste Conference League-wedstrijd. De aftrap staat gepland om 16:30 uur. Vanwege de strenge coronawetgeving zijn er in Israël geen uitsupporters aanwezig.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties