"Een van de betere duels bij Twente van de laatste 20 jaar"

"Een van de betere duels bij Twente van de laatste 20 jaar"

Voor het eerst in vijf wedstrijden liet Feyenoord zondagmiddag weer eens punten liggen in de Eredivisie. Na de wedstrijd was er rond de club dan ook wat negativisme te bespeuren over het resultaat. De verslaggevers van RTV Rijnmond vonden dat niet terecht.

"Heel veel mensen zijn kritisch over de wedstrijd", merkte Sinclair Bischop. "Natuurlijk had het in de eerste helft beter gekund, maar ik denk dat Feyenoord een heel volwassen wedstrijd heeft gespeeld. Wij gaan al heel lang naar Twente - Feyenoord en ik kan me niet heugen wanneer Feyenoord geen enkele kans heeft weggegeven. Als je gewoon vijf, zes opgelegde kansen krijgt, is dat in principe goed", stelde hij in de FC Rijnmond Podcast.

"Het ging met name over de eerste helft", vervolgde hij. "Slaapverwekkend, slecht, ongemotiveerd. Dat was echt wel de tendens, ook bij veel journalisten. Ik denk dat het ook meespeelt dat er geen publiek is. Daardoor lijkt een wedstrijd heel snel slecht en saai. Maar slecht was het niet. In de tweede helft heeft Feyenoord misschien zelfs uitstekend gespeeld. Van de edities van Twente - Feyenoord in de laatste twintig jaar, kan je deze onder de betere scharen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties