Driessen verkiest Slot boven Schmidt: "Hij verdient alle credits"

Driessen verkiest Slot boven Schmidt: "Hij verdient alle credits"

In zijn eerste maanden bij Feyenoord werd in de media vooral positief bericht over Arne Slot. Ook Valentijn Driessen sprak vrijdag lovend over de trainer. In aanloop naar de kraker tussen PSV en Feyenoord kreeg hij de vraag of hij Slot een betere trainer vindt dan Roger Schmidt, waarover hij niet lang na hoefde te denken.

"Als je ziet hoe snel Slot het spel dat hij wil zien heeft geïmplementeerd, dan sta ik daar toch van te kijken", antwoordde Driessen in Kick-off, de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Ook omdat het niet de allerbeste spelers zijn. Schmidt heeft vorig jaar een jaar lang geprobeerd om zijn visie te implementeren bij PSV, die 4-2-2-2, maar dat is niet gelukt. Nu is hij om en gaat het een stuk beter bij PSV. Slot verdient wel alle credits."

"Slot gaat alleen niet winnen van Schmidt, omdat PSV gewoon meer kwaliteiten heeft", eindigde de journalist die gelukkig niet bekend staat om zijn correcte voorspellingen.

Lees meer over
PSV Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties