Driessen: ''Bonus Advocaat is een ton''

Driessen: ''Bonus Advocaat is een ton''

Dick Advocaat en Feyenoord liggen nog altijd met elkaar in de clinch wat betreft de bonus voor Europees voetbal. Advocaat is van mening dat hij recht heeft op de bonus, Feyenoord vindt dat de bonus niet van toepassing is op de Conference League.

''Er is overleg tussen de advocaat van Feyenoord en de advocaat van Advocaat'', begint Valentijn Driessen in gesprek met De Telegraaf. ''Ze hopen dat nu te schikken en er zo voor te zorgen dat het niet uitloopt op een arbitragezaak. Waarschijnlijk horen we daar vandaag of morgen meer over. Over hoeveel geld het gaat? Een ton, ofzo.''

''In het contract staat het behalen van de Europa- of Champions League. Feyenoord heeft ze allebei niet gehaald, maar wel Europees voetbal. Volgens Advocaat wist hij helemaal niet dat er een derde toernooi (de Conference League, red.) zou komen. Dat klopt ook, want toen was er ook nog geen naam voor. Toen heette het nog Europa League 2'', sluit Driessen af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties