Doelpuntenmaker Aursnes: "Ik begin me steeds meer thuis te voelen"

Doelpuntenmaker Aursnes: "Ik begin me steeds meer thuis te voelen"

Fredrik Aursnes heeft zijn eerste treffer voor Feyenoord binnen. Bij de 2-3 zege op SC Cambuur zette hij de ploeg kort voor rust op voorsprong. "Dat was een lekker moment", zei Aursnes na de wedstrijd. "Het was een goede pass van Guus en het is een mooi gevoel om mijn eerste doelpunt te maken."

"We begonnen wat slordig aan de wedstrijd, maar we kwamen terug", blikte de Noor terug op het duel voor de camera van Feyenoord. "Dat is goed, we hebben mentaliteit getoond." Aursnes zelf zorgde ervoor dat de ploeg met een voorsprong de rust in ging, maar trainer Arne Slot had in de kleedkamer wel de nodige aanmerkingen. "We moesten langer in balbezit blijven en geduldiger blijven in de aanval. Uiteindelijk creëren we dan meer kansen. Dat deden we in het begin van de tweede helft beter."

Aursnes zelf is nu enkele maanden Feyenoorder en stond tegen Cambuur voor de vijfde keer aan de aftrap van een wedstrijd. "Ik heb een goede tijd hier. Ik heb al veel geleerd en heb de jongens leren kennen. Ik begin me steeds meer thuis te voelen. Hopelijk gaan we hier nog mooie tijden beleven."

Lees meer over
Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties