Diemers tevreden over rentree: "Daar snakte ik naar"

Diemers tevreden over rentree: "Daar snakte ik naar"

Mark Diemers heeft er een mooi weekend op zitten. De middenvelder maakte zijn eerste minuten in Feyenoord 1 sinds zijn blessure en was daarin direct goed voor een assist. "Het is natuurlijk lastig om in die tien minuten te laten zien wat je kan, maar uiteindelijk ben ik blij met die assist."

Tegenover Feyenoord Media vertelde Diemers over de blessure die hem dit seizoen aan de kant hield. "Eind augustus ben ik geopereerd", begon hij. "Daarna ben ik eigenlijk vrij snel teruggekomen. Daar heb ik hard voor gewerkt. Ik had al wat oefenwedstrijdjes erop zitten en nu voor het eerst weer minuten in de Eredivisie. Daar snakte ik eerlijk gezegd wel naar."

"Je wil onderdeel uitmaken van het team", vertelde hij verder. "Dat doe je ook wel, maar voor je gevoel wel een stuk minder als je op de bank zit. Het team doet het hartstikke goed, credits naar al die gasten. Voor mij is het dan wachten op mijn kans. In deze minuutjes moet ik laten zien wat ik kan. Ook op de trainingen probeer ik dat elke dag te doen. Meer kan ik niet doen."

Toekomst
De vraag is of Diemers komende winter alsnog zal vertrekken bij Feyenoord, aangezien een afscheid afgelopen zomer al dichtbij was. "Dat zie ik straks allemaal wel. We spelen tot en met 22 december nog genoeg wedstrijden. Ik hoop dat ik daar nog minuten in krijg. Ik moet nu gewoon goed trainen en dan zie ik in de winterstop wel wat er allemaal gaat gebeuren. Daar hou ik me nu nog niet mee bezig."

Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties