'Dessers mogelijk naar Afrika Cup; Bannis blijft voorlopig'

'Dessers mogelijk naar Afrika Cup; Bannis blijft voorlopig'

Feyenoord is nog niet van plan om Naoufal Bannis te verhuren aan NAC Breda. De Rotterdammers houden de 19-jarige spits deze week nog bij de selectie, zo meldt BN DeStem.

Feyenoord heeft te maken met diverse coronabesmettingen. Voor zaterdag staat er een oefenwedstrijd tegen Club Brugge op het programma. Trainer Arne Slot wil geen risico nemen en Bannis moet daardoor in Rotterdam blijven. De grote vraag is of Feyenoord Bannis na dit weekend nog gaat verhuren.

Dessers
Cyriel Dessers wordt in het kader van de Afrika cup mogelijk alsnog opgeroepen voor Nigeria. Spits Odion Ighalo valt mogelijk af omdat zijn club Al-Shabab FC weigert om de speler vrij te geven.

Nigeria Football Federation heeft officieel nog geen uitnodiging voor Dessers verzonden naar Feyenoord. Buitenlandse media melden dat dat de komende dagen wel gaat gebeuren. De Afrika Cup begint op 9 januari en de finale is op 6 februari. De Nigerianen nemen het in de poulefase op tegen Egypte, Sudan en Guinee-Bissau.

Lees meer over
Naoufal Bannis Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties