Dertien spelers opgeroepen voor nationale elftallen (update)

Dertien spelers opgeroepen voor nationale elftallen (update)

Twaalf Feyenoorders maken in de interlandbreak deel uit van de definitieve selectie bij nationale teams, zo meldt de officiële clubwebsite van de Rotterdammers.

Justin Bijlow, Tyrell Malacia en Guus Til (Nederland)
Bondscoach Louis van Gaal heeft drie Feyenoorders toegevoegd aan de definitieve selectie van Oranje. Voor de nationale ploeg staan twee WK-kwalificatiewedstrijden op de planning tegen Letland en Gibraltar. Het laatstgenoemde duel wordt op maandag 11 oktober (20:45 uur) in De Kuip gespeeld.

Vrijdag 8 oktober 20:45
Letland – Nederland

Maandag 11 oktober 20:45
Nederland – Gibraltar

Lutsharel Geertruida
De verdediger is op het laatste moment alsnog aan bij de selectie van Jong Oranje. Geertruida wordt als extra speler toegevoegd aan de selectie om een eventuele afvaller meteen te kunnen opvangen.

Jong Zwitserland - Jong Oranje
vrijdag 8 oktober, 19.00u

Jong Oranje - Jong Wales
dinsdag 12 oktober, 20.00

Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes (Noorwegen)
De twee Feyenoorders maken wederom deel uit van de Noorse selectie. Pedersen en Aursnes kunnen zich voorbereiden op een onderling duel met Orkun Kökcü en de nationale ploeg van Turkije. Daarnaast nemen de Feyenoorders het in een thuiswedstrijd op tegen Montenegro.

Vrijdag 8 oktober
Turkije - Noorwegen 20:45

Maandag 11 oktober
Noorwegen - Montenegro 20:45

Orkun Kökcü (Turkije)
Orkun Kökcü kan zich opmaken voor twee WK-kwalificatiewedstrijden met Turkije. Noorwegen en Letland zijn op 8 en 11 oktober de tegenstanders van de Turken.

Vrijdag 8 oktober
Turkije – Noorwegen 20:45

Maandag 11 oktober
Letland - Turkije 20:45

Luis Sinisterra (Colombia)
De nationale ploeg van Colombia gaat een programma met drie WK-kwalificatiewedstrijden tegemoet. Luis Sinisterra behoort tot de definitieve selectie en zal het tijdens de interlandbreak opnemen tegen Uruguay, Brazilië en Ecuador.

Vrijdag 8 oktober
Uruguay – Colombia 23:00

Zondag 10 oktober
Colombia – Brazilië 23:00

Donderdag 14 oktober
Colombia – Ecuador 23:00

Ofir Maricano (Israël)
Ofir Marciano is opgeroepen voor de nationale ploeg van Israël. De doelman neemt het met zijn land op tegen Schotland en Moldavië in twee WK-kwalificatieduels.

Zaterdag 9 oktober
Schotland – Israël 18:00

Dinsdag 12 oktober
Israël – Moldavië 20:45

Alireza Jahanbakhsh (Iran)
Alireza Jahanbakhsh behoort tot de definitieve selectie van het Iran. De Iraniërs treffer de Verenigde Arabische Emiraten en Zuid-Korea als tegenstanders in de WK-kwalificatieduels.

Donderdag 7 oktober
Verenigde Arabische Emiraten - Iran 18:45

Dinsdag 12 oktober
Iran - Zuid-Korea 15:30

Mimeirhel Benita en Lennard Hartjes (Oranje Onder 19)
De twee Feyenoord-talenten behoren tot de definitieve selectie van Oranje Onder 19. De ploeg reist af naar Slowakije voor het UEFA U19 Pre-Tournament dat voor de Nederlanders op 6 oktober start met een wedstrijd tegen Portugal Onder 19.

Woensdag 6 oktober
Nederland O19 – Portugal O19

Zaterdag 9 oktober
Slowakije O19 – Nederland O19

Dinsdag 12 oktober
Duitsland O19 – Nederland O19

Naoufal Bannis (Marokko Onder 23)
Naoufal Bannis is opgeroepen voor Marokko Onder 23. De aanvaller voegt zich bij het nationale jeugdteam om deel te nemen aan een trainingsstage.

Lees meer over
Oranje
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties