Derksen: ''Ik vind dat zij Feyenoord tegemoet moeten komen''

Derksen: ''Ik vind dat zij Feyenoord tegemoet moeten komen''

Feyenoord City is voorlopig van de baan, maar keert net zo vaak terug als Michael Myers en dus zou een vervolg eerder logisch dan verrassend zijn. Voor- en tegenstanders vechten elkaar de tent uit, maar een oplossing lijkt nog niet nabij. De altijd pragmatische Johan Derksen heeft de oplossing - uiteraard - voorhanden.

"Gewoon een nieuw, modern stadion. Anders houden ze Ajax en PSV niet bij. Ik vind dat de stad Rotterdam, zo'n trotse havenstad, een stad moet hebben waar EK-finales en Champions League-finales gespeeld worden. Net als in Milaan, Londen en München gebeurt. Maar dat gaat in de huidige Kuip echt niet gebeuren", aldus De Snor tegenover RTV Rijnmond.

Derksen denkt dus dat een vernieuwbouw geen zoden aan de dijk zal gaan zetten, iets waarover menig supporter - uiteraard - anders denkt. "Al die supporters die voor De Kuip feest stonden te vieren toen het plan niet doorging, vierden eigenlijk het feit dat hun club geen toekomst meer heeft. Ze moeten niet zo dom reageren. Ik vind dat ze zichzelf een beetje voor lul zetten. De Kuip blijft het het leukste stadion van Nederland en roept nostalgische gevoelens op, maar het is oud en gedateerd."

De oplossing ligt volgens Derksen bij de gemeente. "Ik vind dat zij Feyenoord tegemoet moeten komen. De club Feyenoord heeft Rotterdam op de kaart gezet. Zelf kan de club het nieuwe stadion niet betalen, dus vind ik dat de gemeente daarvoor moet instaan. Er komt een moment dat de KNVB het stadion gaat afkeuren vanwege een gebrek aan veiligheid. Dan zullen ze wel moeten."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties