DeadlineDay | Gaat Feyenoord nog toeslaan op de transfermarkt?

DeadlineDay | Gaat Feyenoord nog toeslaan op de transfermarkt?

Het is deadlineday! Feyenoord kan vandaag voor het laatst zaken doen op de transfermarkt. De Rotterdammers hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. Met vijftien inkomende transfers en diverse uitgaande toptransfers werden alle records in het Maasgebouw verbroken.

Feyenoord heeft tot 23.59 uur de tijd om de laatste deals te sluiten. De clubleiding moet echter nog tot donderdagavond in spanning zitten om een eventuele uitgaande transfer. In de Europese topcompetities is de deadline namelijk één dag later. Bij Feyenoord zijn er gelukkig geen spelers met een clausule in hun contract waardoor de Rotterdammers elk bod op papier kunnen weigeren.

De transferzomer van Feyenoord is er niet een om snel te vergeten. Het werd al snel duidelijk dat Guus Til, Reiss Nelson en Cyriel Dessers niet terug zouden keren in De Kuip. Na de uitgaande transfers van Tyrell Malacia, Luis Sinisterra en Marcos Senesi had Feyenoord voldoende budget om toe te slaan op de transfermarkt. Feyenoord deed dat door onder meer Santiago Gimenez, Igor Paixão en Quinten Timber aan zich te binden.

Gaat Feyenoord vandaag nog toeslaan?
Bij Feyenoord circuleren nog diverse namen. De 16-jarige Zweed Lucas Bergvall moet de jeugdopleiding komen versterken. Verder worden de Rotterdammers vooral in verband gebracht met een eventuele vervanger van Fredrik Aursnes. De Noor vertrok voor een miljoenenbedrag naar Benfica FC.

Ramiz Zerrouki, Sivert Mannsverk, Florian Grillitsch en Kristoffer Olsson werden de laatste dagen gelinkt aan een overstap naar Feyenoord. Trainer Arne Slot gaf afgelopen weekend al aan dat Grillitsch op het lijstje staat van de Rotterdammers. De Oostenrijker lijkt ook de belangrijkste kandidaat om Aursnes op te volgen. Al is de komst van de transfervrije Grillitsch lastig vanwege de stevige concurrentie

Wie zie jij het liefst komen op DeadlineDay?
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties