'De Kuip moet minimaal drie weken dicht'

'De Kuip moet minimaal drie weken dicht'

Het kabinet kondigt vrijdag een gedeeltelijke lockdown aan die drie weken duurt, dit schrijft de NOS donderdagavond. De nieuwe maatregelen gaan ook grote gevolgen hebben voor Feyenoord. Bij voetbalwedstrijden zijn de komende weken geen supporters meer welkom.

De geruchten gaan ook dat bij Oranje tegen Noorwegen, aanstaande dinsdag in De Kuip, al geen supporters meer welkom zijn. Morgenavond om 19.00 uur geven premier Rutte en minister De Jonge weer een persconferentie en dan moet er meer duidelijkheid gaan komen.

Ook heeft het kabinet besloten tot een invoering van de 2G-maatregel, waardoor de CoronaCheckapp alleen nog kan worden gebruikt door mensen die zijn gevaccineerd of corona hebben gehad. Per wanneer de 2G-maatregel ingaat, is nog niet bekend.

De thuiswedstrijden tegen PEC Zwolle, Heracles Almelo moeten dan worden gespeeld zonder publiek in De Kuip, wanneer de berichtgeving daadwerkelijk blijkt te kloppen. Tijdens Fortuna Sittard, Maccabi Haifa en De Klassieker mogen dan weer supporters aanwezig zijn volgens het zogeheten 2G model.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties