''De Feyenoorders vonden het nogal warm om te spelen''

''De Feyenoorders vonden het nogal warm om te spelen''

Tjaronn Chery heeft genoten van de wedstrijd tegen Feyenoord. De 33-jarige middenvelder is de belangrijkste man bij Maccabi Haifa. Ook tegen de Rotterdammers was hij gevaarlijk met een schot op de lat. Het duel in de Conference League eindige uiteindelijk in een 0-0 stand.

''Ik denk dat wij een goede wedstrijd hebben gespeeld, de trainer heeft het prima neergezet'', vertelt Chery in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''0-0 is volgens mij een terechte uitslag, beide ploegen kregen een paar kansen. Ik raakte de lat. Die ballen in de Conference League zwabberen enorm, dus ik wilde het een keer proberen.''

Chery heeft nog goed contact met enkele spelers uit Nederland. ''Na afloop heb ik uiteraard met de jongens van Feyenoord gesproken. Wat ze zeiden? Ze vonden het nogal warm om te voetballen, haha. In december zien we elkaar weer, in de Kuip. Daar kijk ik naar uit."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties