Conteh: ''Wonderbaarlijk gevoel om voor Feyenoord te spelen''

Conteh: ''Wonderbaarlijk gevoel om voor Feyenoord te spelen''

Christian Conteh werd na een teleurstellende verhuurperiode bij SV Sandhausen door Feyenoord tijdelijk gestald bij FC Dordrecht. De snelle aanvaller kende daar een fantastisch debuut: Conteh scoorde na één minuut al zijn eerste treffer.

De Duitser blikt bij RTV Rijnmond terug op zijn eerste jaar in Rotterdam. ''Ik had er in Duitsland een goed jaar op zitten en in de zomer maakte ik toen de overstap naar Feyenoord. Toen was ik wat zenuwachtig. Het is een erg leuk team en ik had direct teamgenoten die me erbij hebben betrokken zoals Leroy Fer, Lutsharel Geertruida en ook Jens Toornstra. Ik ben hen voor alles dankbaar.''

De aanvaller speelt het komende halfjaar nu dus bij FC Dordrecht. ''Volgens mij heeft Feyenoord mij de bijnaam 'Rocketman' gegeven, omdat ik een snelle speler ben. De bijnaam 'Sambaboy' heb ik mezelf gegeven, omdat ik de tegenstander bij een één tegen één met trucjes probeer te provoceren'', gaat Conteh verder. De Duitser speelde in zijn eerste seizoen bij Feyenoord, mede door blessureleed, slechts twee competitiewedstrijden.

''In mijn eerste wedstrijd speelden we 2-2, terwijl we dat duel hadden moeten winnen. Voor mij is het een wonderbaarlijk gevoel om voor zo’n grote club te mogen spelen. Ik voel me goed bij Feyenoord, zo heb ik me daar altijd gevoeld. Het is belangrijk dat ik na een jaar vol blessures weer ga voetballen. Als ik over vijf maanden bij Feyenoord terugkeer, dan weet ik zeker dat ik het daar naar mijn zin ga hebben. Ik zal alles geven om te spelen. Dat is het belangrijkste'', sluit Conteh af.

Lees meer over
Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties